Novosti

Novosti

Zabranjena zabava

Tomo: 'Jesi li ti stvarno glupa?!' Anezi: 'Zašto da trunem dok se drugi zabavljaju?'

Već drugi dan tjednog zadataka Anezi pokušava srušiti stereotip o ženama.

Marijan, Nikola i Anezi u dvorištu su zaigrali nogomet, što je isprovociralo Tomislava koji je prozvao pjevačicu.

"Je li ti znaš da smo mi sada upravo pali tjedni zadatak?", upitao je Anezi jer je igrala nogomet koji se uračunava pod muški dio zanimacija u ovotjednom zadatku. 

"Rečeno je da se u dvorištu smije biti!", uzvratila je, na što je Tomo objasnio da je Big Brother rekao da je to zabranjeno, ali da ona svejedno već pola sata igra nogomet.

"Nije rekao da se ne smije, nego da kao što se oni ne idu šminkati, tako žene ne smiju igrati nogomet što je tipični stereotip jer je nogomet muško-ženski sport", objasnila je Anezi.

"Je l' se ti praviš glupa ili si stvarno glupa?!", upitao je uzrujani Tomo.

"Nogomet je muško-ženski sport, ne analiziraj previše! Zašto da ja trunem na kauču dok se dio njih zabavlja? Ovo nije muški prostor, ovo je muško-ženski prostor i, usput, ja ne igram nogomet nego trčim za loptom. Rekreiram se u dvorištu, a to nije igranje nogometa!", uzvratila je Anezi.

"Onda nemoj dirati loptu i golove. Lopta je dio muškog dijela i golovi su dio muškog dijela", kazao joj je Tomo što je doznao od Big Brothera, no Vrsarka se nije dala uvjeriti te se upitila u ispovjedaonicu kako bi saznala krši li pravila zadatka.

Što je doznala Anezi i prijeti li pad zadataka svim stanarima, doznajte u večerašnjoj dnevnoj emisiji u 22:05 na RTL-u.

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.​

RTLPlay