Novosti

Novosti

Borba s predrasudama

Mogu li muškarci raditi više stvari istovremeno? Doznajemo!

Alfa ženka i mužjak kuće odabrali su predstavnike novog dnevnog zadatka.

Kao kapetani muškog i ženskog tima, Lucija i Antonio u ispovjedaonici su odabrali tko će se boriti u zadatku. No ni ovoga puta nije sve bilo tako jednostavno jer Big Brother stanarima nije objasnio o kakvom je zadatku riječ.

Lucija i Antonio birali su tko će igrati za suparnički tim, a mogli su uložiti veto na prvi odabir nekog od kapetana. Lucija je odabrala Marijana, na što je Antonio uložio veto te je zatim izabrala Marina da se izbori za muški tim. Antonio je pak odabrao Anu i prokomentirao ostalim stanarima da je "birao na prazno".

"Stanari, u ovom zadatku pobijate predrasudu da su muškarci loši u multitaskingu", objasnio je Big Brother. "Sad ćemo vidjeti tko se bori, a tko se ne bori!", komentirala je Ana.

Osim rušenja još jednog stereotipa, unutar zadatka obilježavao se i Branislavov četvrti rođendan.

Jesu li stanari dokazali da oba spola mogu raditi više stvari istovremeno, a kako je protekla rođendanska zabava poznata Tomina medvjedića, pogledajte u dnevnoj emisiji u 22:05 na RTL-u.

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay