Novosti

Novosti

Bez dlake na jeziku

Bojan pronašao alfa seljačinu u kući: 'Jesi dobio upute da se tako ponašaš?'

Antoniju godi biti alfa mužjak u kući, no stanarima se ne sviđa kako je preuzeo ovu ulogu.

"Gdje je moje pivo, slabašni primjeru muškaraca?", zadirkivao je Antonio Marina, koji se nije suzdržavao uzvratiti mu. U tzv. 'muškoj gajbi' bio je i Bojan koji je osudio ponašanje Križevčanina.

"Jesi ti dobio upute od Big Brothera da alfa mužjak treba biti seljačina?", bez dlake na jeziku upitao je Antonija, koji je potvrdno odgovorio.

"Baš si seljak i to žestoki, molit ću te da mi se obraćaš samo po pitanju zadatka", poručio mu je Marin, na što je Antonio nastavio zadirkivati.

Bojana je smetalo njegovo ponašanje pa ga je upitao je li gledao dokumentarce o životinjskom svijetu i što alfa mužjak radi. "Dominira!", odgovorio je Antonio.

"Ne, sinek. Za alfa mužjaka se ni ne zna da je alfa mužjak", pojasnio mu je Bojan, a Marin je nadodao da je Siščaninu trebala pripasti ta uloga.

Kome bi bolje ležala uloga alfa mužjaka te hoće li Antonio poslušati svoje sustanare i promijeniti svoje ponašanje, doznat ćete večeras u 22:05 na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.​

RTLPlay