Novosti

Novosti

Analiza odnosa

Lidija: 'Bojan se pravi važan, a Anezi je tvrd orah koji Bogo može rabiti'

Tko koga privlači, a tko od stanara bi mogao završiti zajedno, analizirala je Lidija u ispovjedaonici.

"Svi su neki napeti ili se boje nečega", započela je Lidija otvoreno razgovarati s Big Brotherom. Simpatična stanarka vjeruje da se Anezi sviđa Nikola.

"Izmišlja nešto, kao ne zanima je, a hoće se seksati sigurno", rekla je, a zatim je analizirala odnos Ana-Marije i Bojana. "Svi se nekako ustručavaju, Ana-Marija i Bojan se svađaju, kontra su, nekad ona hoće, nekad on i tako to", primijetila je Lidija.

Odnos Antonija i Lucije jednako ne razumije jer misli da se oboje simpatiziraju. "Antonio i Lucija, to isto kontra Splita, ća se vole, ća se svađaju", objasnila je i nadodala da se, u slučaju Ana-Marije i Bojana, Siščanin zapravo pravi važan. Sličnog je mišljenja i kad govori o Anezi, koju naziva "tvrdim orahom". "Mislim da se Bogo malo potrudi, da bi mogao osvojiti Anezi. Malo je ona tvrd orah, ali sve se danas može razbiti!", zaključila je Ribica.

Kako izgledaju odnosi u Big Brother kući i koliko istine ima u riječima naše Lidije, doznajte večeras u novoj dnevnoj emisiji u 22:05 na RTL-u.

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay