Novosti

Novosti

Samo najbolje

U kući se nalaze savršen stanar i stanarka!

Kako bi izgledao idealni stanar, sastavljen od dijelova tijela BB-ovaca, doznat ćemo večeras.

"Dragi stanari, danas ćete dobiti priliku sastaviti savršenog stanara i stanarku. Big Brother vam na raspolaganje daje dijelove tijela svih stanara. Figura koju sastavljate je obučena, a od svakog stanara možete uzeti više dijelova ili niti jedan dio. Potrudite se da unutar svoje grupe odlučite tko od muškaraca, a tko od žena ima najljepše oči, glavu, grudi...", zadao je Big Brother stanarima.

Na oduševljenje BB-ovaca, muški i ženski tim znatiželjno su slagali svog savršenog stanara i stanarku. "Ja želim svoje noge!", poviknula je Lucija, dok je Ana poželjela svoj sat i ruke. "Isti Justin Bieber!", smijao se Tomislav i komentirao na koga ga podsjeća njihov idealni stanar.

Čije su dijelove tijela stanari prepoznali kao najljepše i kao stvorene za savršenog Big Brother stanara, saznat ćete u dnevnoj emisiji, večeras u 21:40 na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay