Novosti

Novosti

ODLUKA PALA!

Timovi odlučili: Denisse i Debos idealni su stanari BB kuće!

U zanimljivom dnevnom zadatku stanari su morali osmisliti savršenog stanara, sastavljenog od dijelova tijela BB-ovaca.

Tako je ženski tim imao zadatak složiti idealnog muškog, dok je muška ekipa slagala svoju idealnu žensku sustanarku. Nakon pomnih dogovora i razmjene mišljenja, došlo je vrijeme za predstavljanje.

Predstavnice ženskoga tima, Lucija i Ana, predstavile su svoju verziju savršenog sustanara, a baš poput pravih žena, za svaki dio tijela imale su posebno objašnjenje i teoriju, analizirajući zašto su odabrale upravo ove oči, torzo ili usne.

''Od svakog smo iskreno stavili'', kazala je Ana. ''Ovo je naš savršeni muškarac koji se nama najviše sviđa'', dodala je Lucija.

Muški dio kuće, za razliku od žena, bio je ponešto jednostavniji, a nakon što su otkrili pano na kojemu je stajala fotografija njihove idealne sustanarke Dennise, čitava je kuća prasnula u smijeh!

''Ovo je naša idealna žena'', kazao je Antonio, pokazujući na pano, na kojemu se nalazila Anezina fotografija.

Kako je izgledalo predstavljanje ''savršenih'' te kako su ostali stanari, posebice Anezi, reagirali na objašnjenje muškog tima, pogledajte u priloženom videu! 

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.​

RTLPlay