Novosti

Novosti

VEČERAS U 22:30 SATI

Bizarno rušenje još jednog stereotipa natjeralo je stanare da pokažu koliko se uistinu boje!

U Big Brother kući u tijeku je novi tjedni zadatak - borba spolova.

Muškarci i žene bore se jedni protiv drugih već tri dana, pokušavajući pritom potvrdtiti ili opovrgnuti predrasude o muško-ženskim odnosima koje vladaju u društvu.  Ulog je velik jer timovi pokušavaju izboriti imunitet za sljedeći tjedan i tako osigurati boravak u kući.

Borba je izjednačena i trenutni rezultat je 5:5, a danas ih očekuje još nekoliko zanimljivih izazova, među njima i onaj koji će otkriti jesu li žene usitinu plašljiviji spol!

Predstavnici timova moraju, pipajući naslijepo, pogoditi što se nalazi u kutiji. Ukoliko natjecatelji zadrže ruku u kutiji duže od 10 sekundi, dobit će jedan bod, a ako pritom pogode što dodiruju, dobit će još jedan bod. Pobjednički je onaj tim koji sakupi više bodova.

Što se sve nalazilo u sumnjivim kutijama, tko je najgadljiviji, a tko najstrašljiviji i koji je tim u vodstvu – doznajte večeras od 22:30 na RTL-u! 

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.​ 

RTLPlay