Novosti

Novosti

Bivši BB stanar Luciano obožavatelje oduševio plesnim pokretima
Instagram

ŽIVOTNA LJUBAV

Bivši BB stanar Luciano obožavatelje oduševio plesnim pokretima

Neki od BB stanara već su puno puta tijekom boravka u showu dokazali koliko uživaju u glazbi, a jedan od njih bio je i mladi Solinjanin.

19-godišnji Luciano Plazibat u show je ušao kao kandidat kojeg su stanari odabrali na temelju poslanih videozapisa, a u kući je proveo nešto manje od mjesec dana. Nije tajna da je ples, kojim se bavi od najranijeg djetinjstva, njegova velika ljubav, a tijekom boravka u kući u više je navrata ostalim stanarima demonstrirao svoje plesne vještine.

A da ga je boravak u BB kući potaknuo da i dalje nastavi slijediti svoje 'umjetničke' snove, govori i njegova nedavna objava na Instagramu. U simpatičnom videu s dvije je djevojke zaplesao na jedan od najnovijih domaćih hitova te plesnim umijećem oduševio brojne pratitelje i obožavatelje showa.

''Evo, ekipa, odlučio sam malo pokrenuti svoj Instagram što se tiče plesa jer znate da se plesom bavim cijeli život’’, stoji ispod objave.

Kako je izgledala zabavna plesna koreografija i koliko mu uistinu dobro ide, procijenite sami!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay