Novosti

Novosti

Što se to događa?

Frcaju iskrice: Lucija i Orky ne odvajaju se jedno od drugoga!

Tijekom čitavog tjedna stanari pokušavaju odgovoriti na pitanja o muško-ženskim odnosima. I dok kuća nikad nije bila podjeljenija, neki su se, čini se, ipak zbližili.

Lucija i Orky čitavog se dana nisu odvajali jedno od drugoga, pa su se tako najprije osamili u dvorištu. ‘’Baš mi se sviđa ovako s tobom malo u osami’’, kazala je Splićanka, dok se Orky samo zadovoljno smješkao.

Nakon jutarnjeg uživanja na suncu, uslijedila je i senzualna masaža u spavaćoj sobi kojoj se Splićanka s veseljem prepustila, dok se Bjelovarčanin trudio pokazati sve svoje vještine, a mnogobrojni komplimenti frcali su na sve strane. ‘’Obožavam te tvoje jake ruke. Ja volim kad je muškarac – muškarac!’’, kazala je.

A o novostima u svojemu odnosu odlučili su izvjestiti i samog Bigija pa je Orky svoju sustanarku odnio do ispovjedaonice, a ona ga je nagradila poljupcima.

‘’Samo se jedan Antonio meni sviđa u kući, a to je ovaj ovdje!’’, otkrila je Lucija.

‘’Bigi, ja sam gotov!’’, priznao je simpatično Orky.

O čemu se tu zapravo radi, što su još otkrili Bigiju, kako su reagirali ostali stanari i što Antonio misli o svemu, ne propustite doznati večeras od 23:25 na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay