Novosti

Novosti

ANKETA: Koji će tim odnijeti pobjedu u 'BB borbi spolova' i osvojiti imunitet?
RTL

BUDITE BRZI!

ANKETA: Koji će tim odnijeti pobjedu u 'BB borbi spolova' i osvojiti imunitet?

Što je prava žena, a što pravi muškarac? Upravo na to pitanje čitavog su tjedna pokušali odgovoriti stanari BB kuće.

Kuća je posljednjih nekoliko dana bila podijeljena na ''ženski kutak'' i ''mušku gajbu'', a razlike među stanarima nikad nisu bile očitije. Kroz brojne dnevne zadatke, u kojima su se muškaraci natjecali protiv žena, BB-ovci su imali jedan jasan cilj – opovrgnuti ili potvrditi različite uvriježene stereotipe koji vladaju u društvu.

Dva tima, pod vodstvom alfa mužjaka Antonija te alfa ženke Lucije, trudili su se razriješiti mnoge dileme o muško-ženskim odnosima.

Tko je hrabriji, a tko spretniji, tko bolje podnosi bol, tko je pametniji i tko može bolje raditi više stvari u isto vrijeme – bila su samo neka od pitanja na koja se tražio odgovor.

A sada mi pitamo vas! Sudjelujte u našoj anketi i otkrijte nam tko je, prema vašem mišljenju, zaslužio pobjedu u ovotjednome zadatku i osvajanje vrijednog imuniteta.

Koji će tim odnijeti pobjedu u 'BB borbi spolova'?

  •   73% (982) Lucijin ženski tim
  •   27% (362) Antonijev muški tim
Glasovanje je završilo

Ne propustite pogledati emisiju uživo, sutra od 21:00 sati te doznati jesu li vaše prognoze bile točne! Budite brzi i glasajte! 

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay