Novosti

Novosti

ULOGA ŽIVOTA

Jedan je Fabrizio: Stanari se složili da u Orkyju i dalje čuči pravi 'modni stručnjak'!

Neke uloge i neki nadimci jednostavno nas obilježe, a upravo je to slučaj i s Bjelovarčaninom Orkyjem koji je stanarima do danas ostao – Fabrizio!

Za vrijeme vladavine BB predsjednice Ane, osebujni Orky nakratko je postao Talijan Fabrizio, njezin osobni stilist. Tada je, potpuno uživljen u ulogu, raskopčane plave košulje i sa zlatnim lancem oko vrata, pokušao predsjednicu učiniti  ljepšom i privlačnijom nego ikad, pomno planirajući njezin izgled svakog dana mandata. 

A da se u toj ulozi snašao kao riba u vodi, dokazuje činjenica kako njegov slavni alter-ego brojni stanari, pa i sam BB, nisu zaboravili čak ni dva mjeseca kasnije! A prošloga tjedna posebno su ga često spominjali...

Nakon što je u ispovjedaonici priznao kako nema pojma o šminkanju, Bigi ga je ''upiknuo'' svojim odgovorom: ''Fabrizio bi to trebao znati!''.

''Pa ima Fabricija u tebi'', kazao mu je i Marin nakon što je prethodno pohvalio njegov stil odijevanja, a s istim su se složile i Ana i Lucija dok su ga promatrale kako sjedi u peglici. ''Ja Orkyja točno vidim u ovome…. Baš kao Fabrizio, samo da je pinky i s točkicama!'', kazala je Splićanka. A Fabrizijevih se frizerskih vještina prisjetila i Ana-Marija dok joj je Marin uređivao frizuru.

Kako izgleda očaranost likom i djelom slavnog Fabrizija, pogledajte u videu!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay