Novosti

Novosti

Pogledajte urnebesne životne savjete koje BB-ovka Ana-Marija s pratiteljima dijeli na Instagramu!
Instagram

'Guru Treba'

Pogledajte urnebesne životne savjete koje BB-ovka Ana-Marija s pratiteljima dijeli na Instagramu!

Da je otvorena, izravna i voli analizirati odnose među ljudima, posebice one ljubavne, 31-godišnja Ana-Marija dokazala je već puno puta.

Boravak u BB kući 31-godišnje Ana-Marije Brdek obilježio je ponajprije turbulentan odnos sa Siščaninom Bojanom Mrđenovićem, a nakon svake njihove svađe, s ostalim bi stanarima ulazila u duge rasprave o muško-ženskim odnosima, pokušavajući predvidjeti sljedeći Bojanov korak ili najavljujući vlastiti.

No čini se da se Velikogoričanka u ''analize'' upuštala i puno prije ulaska u show! Tomu u prilog svjedoči i njezin Instagram profil na kojemu s pratiteljima voli podijeliti svaki mali trenutak iz svog privatnog života, no među objavama se posebno ističe serija od čak 30-ak kratkih videa.

 

A post shared by Ana-Marija Brdek (@guru_treba) on Feb 12, 2018 at 6:55am PST

U njima, naime, pod nadimkom ''Guru Treba'' Ana-Marija od početka godine dijeli najrazličitije životne savjete i na duhovit način progovara o ''problemima'' koje muče većinu žena na svijetu, a shopping, šminkanje, kuhanje, prvi spoj ili ljubavne veze samo su neke od tema kojima se posvetila.

 

A post shared by Ana-Marija Brdek (@guru_treba) on Feb 20, 2018 at 3:49am PST

Kako se Ana-Marija snašla u ulozi komičarke, komentirajući situacije u kojima smo se svi barem jednom našli, procijenite sami!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay