Novosti

Novosti

'Laži, laži, laži me...'

'Pričam ti priču': Jesu li stanarke potvrdile stereotip da muškarci lošije lažu?

Borba među spolovima traje i dalje, a stanari će danas pokušati dokazati znaju li žene uistinu bolje zavarati protivnika!

Zadatak je bio jasan - svaka ekipa mora odabrati stvarnu priču koja se dogodila nekome od njih, a ostali članovi moraju ispričati svoju verziju i tako navesti suparnički tim da pomisle kako upravo oni govore istinu. Svaki tim prvo je nasamo razrađivao svoju priču, pomno birajući taktike. I dok su jedni odlučili biti što kraći i izravniji, drugi su ipak poželjeli suprotnoj strani ispričati što više detalja kako bi njihova priča djelovala uvjerljivije.

Nakon konzultacija, stigao je red na pričanje! Svatko od četvorice članova muškog tima odlučio je ispričati Bogin doživljaj kao svoj. S druge strane,  Ana Marija, Lucija i Ana ispričat će Lidijinu vruću dogodovštinu iz vlaka, a ako muškarci uspiju pogoditi kome se od djevojaka to uistinu dogodilo, izjednačit će rezultat na 7:7.

Kako su izgledale četiri različite verzije iste priče u režiji muškaraca i žena, tko bolje i spretnije ''laže'' i jesu li superničke ekipe uspjele pročitati njihove taktike, ne propustite doznati večeras od 23:30 na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.​

RTLPlay