Novosti

Novosti

Zavirite iza kamere dvanaeste emisije uživo!
RTL

FOTOGALERIJA

Zavirite iza kamere dvanaeste emisije uživo!

U još jednoj Big Brother emisiji uživo napetosti i neočekivanih obrata nije nedostajalo!

Prije nego što su se vođe muškog i ženskog tima sukobili u završnoj borbi spolova, Antoniji su se na pozornici pridružili njihovi prijatelji - Lucijina prijateljica Mare i Antonijev prijatelj Marko.

Uskoro je uslijedila finalna borba spolova, a u četiri napeta izazova Lucija i Antonio morali su prijeći poligon, što brže popiti kriglu piva, pojesti sladoled i našminkati se!

Nakon što je poslije svih borbi rezultat ponovno ostao izjednačen, BB je najavio kako pravog pobjednika nema, a odluku o nominacijama prepustio je isključivo vođama timova. Lucija je mogla spasiti dva muškaraca, a Antonio dvije žene. Antonio je odlučio spasiti Luciju i Anezi, a Lucija je odabrala Antonija i Orkyja te tako jedino oni neće biti nominirani sljedeći tjedan!

No gledatelje je očekivalo još jedno veliko iznenađenje - Mare i Marko sinoć su imali priliku ući u kuću! A kako bi stvari bile zanimljivije, Mare je dobiti priliku dvije minute provesti s Antonijem, a Marko s Lucijom!

Antonija se zatim ponovno javila stanarima jer joj je ostalo priopćiti im najvažniju vijest večeri - tko će se zauvijek pozdraviti sa svojim sustanarima. Odlukom gledatelja, show zauvijek napušta 48-godišnji Marijan Lisak - Max

Nominirani sljedećeg tjedna su: Lidija, Nikola, Marin, Ana-Marija, Bojan, Ana i  Tomislav. Podsjetimo, Lucija i Antonio dobili su priliku od nominacija spasiti dva člana suprotnoga tima pa tako, uz njih, još jedino Anezi i Orky nisu nominirani za izbacivanje!

Big Brother, dvanaesta emisija uživo Zavirite iza kamere dvanaeste emisije uživo

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay