Novosti

Novosti

U novom tjednom zadatku stanari kreću na put oko svijeta!

SVJETSKI PUTNICI

U novom tjednom zadatku stanari kreću na put oko svijeta!

Tijekom čitavog tjedna BB kuća postat će nakratko ''svijet u malom'', a uzbuđenja i dobre zabave neće nedostajati.

''Put oko svijeta'' naziv je novog tjednog zadatka koji očekuje BB-ovce. Oni će se, naime, svaki dan buditi u nekoj novoj državi svijeta, a jedno od glavnih pravila je da moraju poštovati tradiciju i običaje zemlje u kojoj se nalaze. 

„Nakon što se proveli tjedan u vječitoj borbi spolova i uspjeli srušiti mnoge stereotipe zaslužili ste putovanje kako nagradu. Na put idete zajedno, ali podijeljeni u tri tima… Vaš je zadatak napustiti Hrvatsku i uputiti se na put oko svijeta. U tuđini vas čekaju mnoga iskušenja i neće vam biti lako. Istovremeno ste suputnici i suparnici'', glasio je tekst zadatka koji je stanarima pripremio BB, a svaki će dan timovi imati po dva dnevna zadatka u kojima skupljaju vrijedne bodove.

Ulog u ovom zadatku možda je najveći dosad – tim koji na kraju tjedna osvoji naviše bodova, pobjednik je tjednog zadatka i izravno će se plasirati u finalni tjedan!

Kako će BB rasporediti timove, koje će sve zemlje stanari posjetiti, kako će njihovo putovanje utjecati na glavni iznos nagrade te hoće li biti suputnici ili pak žestoki suparnici, doznajte u novim Big Brother dnevnim emisijama samo na RTL-u.

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.​

RTLPlay