Novosti

Novosti

fair play

Ovo su najbolji trenuci sinoćnje napete završne muško-ženske borbe!

U jučerašnjoj emisiji uživo sukobile su se tzv. ‘’alfe’’, vođe timova i nepomirljivi protivnici - Lucija i Antonio.

BB kuća posljednjih je nekoliko dana bila podijeljena na ''ženski kutak'' i ''mušku gajbu'', a razlike među stanarima nikad nisu bile očitije. Tko je hrabriji, a tko spretniji, tko bolje podnosi bol, tko je pametniji i tko može bolje raditi više stvari u isto vrijeme – bila su samo neka od pitanja na koja se tražio odgovor.

Nakon što su dnevni zadaci završili izjednačenim rezultatom, i finalni je sraz završio na vrlo sličan način pa se čini da ni ovoga puta nismo uspjeli dobiti odgovor na vječno pitanje i sa sigurnošću potvrditi koji je spol onaj dominantniji!

Ipak, kroz četiri zanimljiva izazova, u kojima su Lucija i Antonio morali prijeći poligon, što brže popiti kriglu piva, pojesti sladoled i našminkati se, smijeha, suparništva i dobre zabave sinoć nije nedostajalo!

Kako je izgledala borba alfa ženke i alfa mužjaka u kojoj, na kraju, ipak nismo doznali pobjednika, prisjetite se u priloženom videu! 

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.​

RTLPlay