Novosti

Novosti

Japanske delicije

Egzotična hrana dočekala stanare, Lidija zabrinuta da je pojela mačku

Na meniju BB-ovaca našle su se japanske poslastice koje se nisu baš svima svidjele.

Stol prepun tradicionalnih japanskih jela iznenadio je stanare, a među onim skeptičnijima prema hrani našli su se Lidija, Ana i Marin.

"Što je kozica, koza?", upitala je Lidija, no Antonio joj je pojasnio da se radi o morskoj deliciji.

Ana i Ribica s Big Brotherom su porazgovarale kako su im se svidjele istočnjačke delicije.

"Kad sam ti vidjela onu ribu, sushi, sirovo nešto, neki umaci, ja sam ti radije od špeka!", iskrena je bila Ana, dok Lidija ne vjeruje da će se od ove hrane najesti.

"Kako ti se čini dimljena mačka?", pitao je Big Brother, a iznenađena Ribica samo je odgovorila: "Kakva mačka, tko je mačku jeo?! Gdje je mačka?!"

Big Brother se nastavio šaliti s Ribiciom i upitao je kako joj se sviđaju zmijina jaja. Na kraju je priznao da je zadirkuje. "A nije mačka?! Joj, nemoj, Bigi!", samo je odgovorila.

Dok je Marin također negodovao oko egzotične hrane, Nikola je zaključio da su imali fantastičan obrok. Kako se stanarima svidio novi jelovnik, a u koju državu putuju sutra, pratite u našoj dnevnoj emisiji, večeras u 22:10 na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay