Novosti

Novosti

Svašta se prošlo

Top tjedni zadaci: Od predsjednice Ane do puta oko svijeta!

U čak 80 dana u Big Brother kući, stanare su testirali različiti tjedni zadaci, izdvajamo one najzanimljivije.

Posljednjih tjedana stanari su prolazili i padali tjedne zadatke, a osim glavnog cilja, luksuznog budžeta, testirali su i vlastite granice.

Jedan od nezaboravnih zadataka svakako je bila i Anina vladavina BB kućom u ulozi predsjednice. Stanari su pokazali i oko za detalje te veliko strpljenje slažući kartu Hrvatske od čačkalica. Podsjetimo se i nezaboravne Spačke TV s mnoštvom zabavnog sadržaja, od talk showova do kulinarskih emisija. Neki od stanara u kući su postali i dijelom elitnog društva, dok su drugi preuzeli ulogu puka. Tjedan dana stanari su disciplinirani na vojnom roku, a u kuću je ušao i pravi general.

Najznačajniji tjedni zadatak zasigurno je humanitarni tjedan tijekom kojeg su BB-ovci izrađivali šalice, narukvice i poklone za napuštenu djecu Dječjeg doma Zagreb. Akcija koja je inspirirala sve stanare rezultirala je i promo spotom, a uz pomoć donacija gledatelja, napuštenoj djeci uljepšani su blagdani.

Osim humane crte, stanari su pokazali i onu glazbenu. Četiri tima, Whitney, Glee, Waterloo i Tsunami tjedan su dana pripremali svoje nastupe koje su prezentirali uživo pred publikom u studiju. U ovotjednom zadatku došlo je vrijeme za odlazak na zasluženi put oko svijeta. Naši BB-ovci svaki dan upoznaju novu državu, njezine običaje, kulture i jezik.

Podsjetite se u videu kako su izgledali neki najzanimljiviji tjednih zadataka!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay