Novosti

Novosti

Razgovarali smo s Romanom, pogledajte što danas radi posljednji pobjednik Big Brothera!

ŽIVI KAO KRALJ!

Razgovarali smo s Romanom, pogledajte što danas radi posljednji pobjednik Big Brothera!

Splićanin Romano Obilinović, kojeg prijatelji od milja zovu Žorž ili Kralj, posljednji je pobjednik najpopularnijeg reality showa Big Brother. O njegovom sudjelovanju i danas se priča, a Kralj Žorž nam je otkrio što danas radi i kakvi su mu budući planovi…

Jedan od najzanimljivijih i najzabavnijih stanara u dosadašnjim izdanjima Big Brothera bio je Dalmatinac Romano Obilinović, koji je u posljednjem showu odnio titulu pobjednika i osvojio nagradu od 183.700 kuna. Romano je osvojio simpatije gledatelja svojim osebujnim smijehom, specifičnim humorom, iskrenošću, ali prije svega znao je kako dići na noge sve stanare u BB kući. Žorž živi i dalje u svom rodnom gradu s Marinom, koja mu je bila najveća podrška tijekom sudjelovanja u showu. Splićanin je u razgovoru za RTL otvorio dušu te nam otkrio što trenutno radi i kako provodi dane…

 

„Mogu reći da mi je pobjeda u Big Brotheru promijenila život. Radim za sportsku kladionicu, prodajem 'amigo' majice s natpisima koji mi preporuče obožavatelji na Instagramu te na neki način promoviram klubove, kafiće i sve one koji me zovu.“, izjavio je kroz svoj prepoznatljivi smijeh, dok smo ga mi mogli zamisliti kako pritom maše rukama, baš kao da je upravo zabio pobjednički gol pa slavi.

Priznaje da puno radi pa da pogleda Big Brother kada uhvati vremena te se tada prisjeti svojih dana u showu. „Big Brother mi je ostao u lijepom sjećanju. Naravno, donio mi je i puno lijepih stvari u životu. Jednu najljepšu i ne mislim na novac.“, kazao je Žorž iz čega se dalo naslutiti na koju osobu misli. Dodaje kako mu i danas znaju prilazi ljudi i pitati ga zašto ga ne gledaju i u ovom Big Brotheru, na što bi im on odgovorio u svom stilu da ne može biti dva puta pobjednik. Kako Romano priča, u kontaktu je ostao s glazbenikom Juricom Pađenom.

„Baš smo se neki dan čuli i dogovorili za druženje.“, komentirao je Romano, koji je stanarima poželio da izdrže boravak u kući i da će tek po izlasku shvatiti koliko je to, kako kaže, 'predobro' iskustvo.

Bivši najbolji strijelac druge HNL lige na nogometnom terenu Romano Obilinović u kući je bio pravi veseljak, koji je ukućane svakodnevno zabavljao svojim šalama i vicevima, ali i svojim prepoznatljivim smijehom. Još onda je Romano sebe nazvao jednostavnim, zabavnim i smiješnim Dalmatincem, koji će stanare zabavljati bacanjem viceva iz rukava po čemu je i poznat u sportskim krugovima. A da posljednji BB pobjednik nije lagao, dokazuje i priloženi video u kojem Dalmatinac niže slamku na slamku kako bi uspio popiti gutljaj pive, a njegova reakcija, ali i osebujan osmijeh kada čuje omiljenu pjesmu, nasmijala je mnoge obožavatelje najgledanijeg reality showa Big Brother.

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay