Novosti

Novosti

Muku mučila

Ana se Big Brotheru borila i s engleskim, izdvajamo najbolje trenutke!

Mlada Bjelovarčanka nije se baš snašla s engleskim jezikom, a izdvajamo njezine najzabavnije izjave.

Jezični problemi s engleskim Anu su pogodili već u prvim tjednima kada se Big Brother našalio da razgovaraju o "pears and apples" tj. kruškama i jabukama.

Zatim je uslijedio povratak stanara u školske klupe, a Ana je pod pseudonim Tabitha, bila učenica u razredu koja ja na engleskom probala pričati o svojoj najdražoj životinji, kravi.

Problemi su porasli kada je 27-godišnjakinja u sklopu novog tjednog zadataka trebala naučiti hit "Waterloo" grupe ABBA-e. "Što je tebi, brate? Gdje ću ti ovo pjevati?", samo je prokomentirala.

Na aktualnom putu oko svijeta, stanari svakodnevno upoznaju nova mjesta i kulture, a jutros su se probudili u Teksasu. Ana-Marija stoga je Anu naučila pozdrav Divljeg zapada, "Howdy".

U ispovjedaonici, vrckava Bjelovarčanka, ponovno je vježbala znanje engleskog i prokomentirala kako joj se sviđa u novoj okolini. "Great, it's great!", zaključila je.

Anine jezične zavrzlame i upoznavanje novih kultura, ne propustite pratiti u dnevnoj emisiji, večeras u 22:05 na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.​

RTLPlay