Novosti

Novosti

''Jack i Ribice"

Lidiji nije sjeo engleski, ali je osmislila svoju bandu!

Osim Ane, probleme s engleskim imala je i Lidija, ali je pronašala svoju ulogu na Divljem zapadu.

Nakon jučerašnjeg učenja japanskih fraza, red je došao i na engleski jezik, koji je ponešto svladala pjevajući hit "Waterloo" prošli tjedan. "U Americi mi se više sviđa nego u Japanu. Hrana i kolači bili su odlični, vrh, Bigi!", komentirala je dan u Teksasu.

"Ne bih željela živjeti na Divljem zapadu jer nema interneta, telefona, televizora, ali u Americi u Las Vegasu, gdje je casino... To da, to je već drugo...", objasnila je Ribica.

Na pitanje Big Brothera koju bi ulogu preuzela u vesternu, između konobarice, kriminalca i šerifa, odabrala je konobaricu, jer joj je to i inače profesija. Ne bi mogla biti šerif jer mora loviti kriminalce, a ne vidi se niti kao kriminalac jer bi je, kaže, brzo ulovili.

"Kako bi se zvala tvoja banda?", upitao je Big Brother. "Ja bih bila opasni Jack, a banda bi se zvala Jack i...". "Ribice!", nadovezao se Bigi, a Lidija se složila te mu poručila: "Idemo u pljačku!". 

Uzbudljiv BB teksaški dan ne propustite pogledati danas od 22:05 na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay