Novosti

Novosti

URNEBESNO!

Je li Bigi uspio uvjeriti Orkyja i Ribicu da Bjork ima pjesmu s grupom 'Magazin'?

Već smo nekoliko puta nahvalili inovativnost Big Brothera, ali danas je realizirao vjerojatno najzabavniji zadatak ove sezone!

Još jutros je Bigi stanarima najavio da će se svako malo u BB kući začuti neka pjesma Björk, na koju moraju plesati svoj najluđi ples koji će pratiti ritam i melodiju pjesme. Tako je BB nakon što im je par puta pustio pjesme, u ispovjedaonicu pozvao Ribicu i Orkyja kako bi ih upitao što misle o zadatku. 

"Nikako mi se ne sviđa glazba od Bjork. Ne mogu si ni zamisliti da uđem u kafić onako veselo i sretno i da čujem tu glazbu. Otišao bih doma spavati. Jesam glup, ali ja to prvi put čujem", iskreno će Bjelovarčanin, na što ih je BB upitao zanju li od kuda dolazi pjevačica.

"Nemam pojma. Valjda iz Engleske. Ili Amerike.", kazala je brzopleta Ribica, nakon čega ju je Orky ispravio i rekao da je ona Islanđanka. 

"Bigi, jesu oni bili na Euroviziji? Ha? Nisu?", upitala je Lidija. "Jesu i imaju pjesmu s Magazinom! Big Brother će vam pustiti pjesmu od Bjork i Magazina pa ćete se rasplesati!", kazao je Bigi stanarima. 

Nakon ispovjedaonice, Ribica je odlučila da će provjeriti kod Anezi je li to doista istina. Koja je bila njezina reakcija, ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji Big Brothera od 22:40 sati na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay