Novosti

Novosti

Tko će pokleknuti?

Big Brother testira stanare primamljivom novčanom ponudom!

Stanari su ovoga tjedna stavljeni na pravi ''vrtuljak emocija'', a osim što su neki od njih dobili priliku susresti svoje najmilije, neki su suočeni s novčanim ponudama koje je teško odbiti.

Upravo je jednu takvu ponudu BB danas stavio pred osmero stanara - Bogu, Orkyja, Anu, Tomu, Lidiju, Luciju, Anezi i Antonija. 

Big Brother je stanare stavio pred vrlo težak test. Svakome od njih pojedinačno će ponuditi 50.000 kuna od glavne nagrade, a na njima je da ovu ponudu prihvate ili odbiju. 

No stanari ne znaju da je ponuda BB-a potpuno lažna, ali i da je sve to dio većeg, tajnog zadatka kojeg će Big Brother postaviti pred Marina. Marin će, naime, na kraju morati pogoditi tko je sve od stanara prihvatio ponudu. Ukoliko u tome bude uspješan, na glavnu nagradu bit će vraćeno čak 20.000 kuna.

Tko će ponudu glatko odbiti, a tko će ipak pokleknuti i hoće li Marin uspješno izvršiti svoj dio zadatka, doznajte večeras od 21:35 na RTL-u! 

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay