Novosti

Novosti

VEČERAS U 21:00!

Nakon tjedna emotivnih putovanja i nenadanih izlazaka, još će jedan stanar večeras napustiti kuću!

Večeras u 21 sat ne propustite još jednu Big Brother emisiju uživo.

Tjedan iza nas obilježili su bliski susreti stanara s njihovim voljenima, ali i zanimljiva rangiranja prema različitim kriterijima, a neki od stanara napokon su naglas izrekli ono što već dugo jedni o drugima misle.

U kuću su ponovno ušle nove-stare stanarke, Renata i Nikita, koje su ostale morale uvjeriti kako su i one još uvijek u igri za glavnu nagradu.

No za najveće iznenađenje tjedna pobrinuo se Big Brother koji je stanarima u četvrtak navečer poslao Antoniju Blaće, a ona im je priopćila kako u blic-izbacivanju, odlukom gledatelja, kuću nenadano mora napustiti Bogo.

U četvrtak navečer saznali smo i ime petog finalista ove sezone Big Brothera. Odlukom četvero sigurnih finalista - Bojana, Lidije, Antonija i Orkyja - odabrana je Bjelovarčanka Ana Marković.

Tko će, tik prije samog finala, zauvijek napustiti kuću - Anezi, Marin, Tomislav ili Lucija - i kakva nas još iznenađenja očekuju, ne propustite doznati u novoj Big Brother emisiji uživo, večeras od 21 sat na RTL-u! 

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay