Novosti

Novosti

Kako su reagirali?

Tomo šokiranim stanarima otkrio istinu o tajnim zadacima i lažnoj djevojci!

Big Brother je prije nekoliko dana Tomislavu zadao tajni zadatak u kojemu je s gostujućom statisticom Anom trebao uvjeriti ostale da mu je ona djevojka u stvarnom životu, a zauzvrat ga očekuje susret s bratom.

Šokirani Tomo i njegova navodna djevojka u ispovjedaonici su pripremili priču, a zatim su ušli u kuću i pridružili se ostalim stanarima, koji su ih razdragano i veselo dočekali, uopće ne sumnjajući u istinitost njihove priče!

Nakon lažne djevojke, Bigi je Tomi odlučio poslati i lažnu sestru, a ako Orkyja u to uspije uvjeriti, svom će najdražem Bjelovarčaninu osigurati susret s najbližima. Iznenađeni Splićanin pristao je i na to, samo kako bi svome prijatelju omogućio emotivno putovanje.

Dok se Orky u tajnoj kući družio sa sestrom, Tomo je ostalim stanarima odlučio ispričati sve o bizarnim tajnim zadacima kroz koje je prethodna dva dana prolazio.

Kako su reagirali iznenađeni stanari, pogledajte u priloženom videu! 

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay