Novosti

Novosti

VIDEO!

Pogledajte što se sve događalo u tajnoj kući!

Inovacija u showu definitivno je tajna kuća u koju su u početku showa stanari useljavali nakon što su glasovima gledatelja napustili veliku kuću ili prema odluci Big Brothera, preselili u glavnu kuću.

Na početku showa u tajnu kuću je uselila tzv. tajna obitelj. Big Brother im je otkrio da će se u sljedećih nekoliko dana morati toliko dobro upoznati da će ostale stanare morati uvjeriti da su obitelj. Nakon što je četvorka uspjela uvjeriti Bigija da su prava obitelj, ubrzo su se preselili stanarima u glavnu kuću i predstavili im se kao obitelj Ban.

Da tajna kuća ne bude prazna, Bigi je odabrao još pet kandidata koji su, zahvaljujući svojim zanimljivim i originalnim videozapisima, zaslužili mjesto u showu, no oni zajedno odlaze u tajni dio kuće! To su 23-godišnji Nikola Sedlar i 19-godišnja Karla Jakelić iz Splita, 22-godišnji Marin Novaković iz Omiša, 33-godišnja Ana Krištof iz Zagreba te 30-godišnja Ana-Marija Brdek iz Velike Gorice. Svima njima, u preuređenom tajnom dijelu kuće pridružio se Tomislav, a ubrzo i Antonio te Bojan.

Nakon što su se i ovi stanari nakon nekog vremena pridružili ostalima u glavnoj kući, BB im je u tajnome dijelu priređivao razne tulume, romantične večere, probe za "BB Hrvatska talent show" i susrete s obiteljima. 

Kako je to izgledalo, pogledajte sami u priloženom videu!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay