Novosti

Novosti

Trenuci odluke

Finalisti otkrili zašto trebate glasovati upravo za njih

Posljednji stanari u kući poručili su gledateljima zašto trebaju pobijediti.

"Kad sam već dogurala do ovdje, još malo me pogurajte naprijed jer sam došla tu zbog para i sad želim pobijediti", poručila je Ana, šaleći se na račun komentara publike i stanara da je u showu samo zbog jednog razloga. Dok je Antonio poručio da publika glasa za koga misli da je vrijedan pobjede i novaca.

"Hvala svima na ukazanom povjerenju, na strpljenju. Hvala svima na dosadašnjim glasovima, još je tjedan dana do kraja, što bude - bit će. Jedva čekam da se vratim kući i vidim svoje najdraže", rekao je Bojan.

"Osoba sam koja i nije nešto baš savršena i ima dosta mana, ali eto zastupam ispravne životne vrijednosti, nastojim biti što objektivnija. Mislim da imam veliko srce i da sam to u pretjerano puno navrata pokazala", poručila je publici Anezi.

"Sretan sam što sam se vratio nazad, što sam sa svojim Bulbasaurima opet nazad pa makar još malo. Neka publika sama odluči koga želi izabrati za pobjednika", rekao je Marin.

"Pokazao sam sve svoje vrline i mane, pjevačke nikako, glumačke nikako. A, kao prvo ne mogu sam sebe hvaliti, to ostavljam na vama. Tako da vi procijenite", smatra Orky.

"Ne pada mi na pamet da nikoga pozivam da glasa za mene. Zahvalio bih se ljudima koji su to dosad radili i zahvaljujem se onima koji će to nastaviti raditi bez da ih ja pozovem. Meni je samo jedna stvar bila bitna, ovdje sam došao kao čovjek i kao čovjek ću izaći", zaključio je Tomislav.

U finalnom tjednu kada je ponašanje stanara pod posebnim povećalom, ne propustite pogledati novu dnevnu emisiju u 22:55 na RTL-u i odlučiti se za svog favorita!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay