Novosti

Novosti

ne može ih više slušati!

Marinu je dosta Anezi i Lucije: 'Već se 95 dana svađaju, više mi je to smiješno!'

Splićaninu se ne sviđa ponašanje stanarki, koje su s raspravom započele odmah ujutro.

Jutro u Big Brother kući započelo je svađom između Anezi i Lucije. Stanare je uznemirilo što po buđenju moraju slušati prepirke, a Marin se požalio Big Brotheru.

"Ne znam stvarno čemu više to, 95 dana se svađaju, više mi je to dosadno i smiješno", rekao je.

"Ajde, ajde, ajde našminkaj se! Postani najljepša u kući!", provocirala je Anezi Luciju, Antonio ih je zamolio da prestanu, a Tomislav je nadodao da ne može vjerovati što se događa već ujutro.

"Bit' će da te puca kriza srednjih godina u BB kući", odbrusila je Splićanka, na što je plavuša rekla da će u 40-oj biti na vrhuncu. "Ako nisi do 30-e, kamoli do 40-e...", poručila joj je Lucija.

"Čudim se i jednoj i drugoj, kako im se da nakon toliko dana. Ako je situacija vezana za sve stanare i svih se tiče, reći će svoje mišljenje nevezano što mi je Lucija draža od Anezi", priznao je Marin.

Oko čega se uporno svađaju dvije stanarke, koji stvarni problem leži iza njihovog odnosa, ne propustite doznati u novoj dnevnoj emisiji u 23 sata na RTL-u.

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay