Novosti

Novosti

POVRATAK U PROŠLOST

Podsjetite se: Ovakvi su bili Lucija i Antonio na početku showa!

Osam finalista bori se za primamljivi novčani iznos.

21-godišnji Križvečanin Antonio Benčak i dvije godine starija Splićanka Lucija Stojak zajedno su prošli kroz narančasta vrata, a u izolaciji su proveli više od tri mjeseca.

Nije trebalo dugo da se zbliže, no oboje temperamentni i svojeglavi, često nisu željeli odustati svaki od svojih mišljenja pa su teške riječi i žestoke uvrede prštale na sve strane, a njihov se odnos može opisati tek jednom riječi – turbulentan! No svakako su najčešći razlog njihovih brojnih svađa neuzvraćene Lucijine simpatije, čak i nakon što joj je 21-godišnji Antonio nekoliko puta javno izjavio ljubav pa je tako znao pustiti i pokoju suzu te se iskreno izjadati ostalim stanarima.

U ovih smo 96 dana svjedočili njihovim brojnim ''prekidima'', tijekom kojih su se kleli kako više nikada neće prozboriti ni riječi, no svaki put bi našli način kako da se pomire.

Još nekoliko dana dijeli nas od superfinala, podsjetite se kakvi su bili Lucija i Antonio po samom ulasku u Big Brother! 

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay