Novosti

Novosti

EMOTIVNA ISPOVJEDAONICA

Pred samo finale, stanari iskreno otkrili što misle o svom Big Brother putovanju!

Big Brother je danas odlučio porazgovarati sa svakim od finalista i doznati njihovo mišljenje o boravku u kući!

Finalisti su tako, jedan po jedan, Bigiju otkrili svoje najveće strahove, najljepše trenutke u kući, najdraže stanare, ali i priznali kako su tijekom ovih 96 dana u kući doživjeli gotovo sve emocije, od sreće i tuge, ljutnje pa sve do straha i iznenađenja.

‘’Ponovila bih opet to i ne žalim ni za čim!’’, kazala je Ana, naglasivši kako će sa ostalim finalistima sigurno ostati u kontaktu.

‘’Definitivno ću nekakva iskustva i shvaćanja koja sam stekao ovdje primjenjivati i u stvarnome životu’’, otkrio je Bojan.

No možda je najiskreniji od svih bio Orky koji je još jednom priznao kako su ga u kući najviše iznenadile vlastite emocije koje vani ranije nije bio spreman pokazati. ‘’Naučio sam prilaziti nekome kad je tužan… To inače ja ne radim! Ne znam zašto, ali ne radim! Drago mi je da sam probio led!’’, kazao je Bjelovarčanin.

Najbolje dojmove stanara o njihovom BB putovanju, pogledajte u priloženom videu!

Finalna emisija ovogodišnje sezone Big Brothera očekuje vas u petak u 20 sati, a uzbudljivo superfinale, u kojem ćemo doznati tko će nakon sto dana iz BB kuće izaći kao pobjednik, ne propustite u nedjelju od 20 sati na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay