Novosti

Novosti

Povratak u prošlost

Ovakvi su bili Tomislav i Marin po ulasku u show!

Osam finalista bori se za primamljivi novčani iznos.

Tomislav Roso i Marin Novaković upoznali su se u tajnoj kući, po Marinovu ulasku u show 38. dana Big Brothera. Iako je Splićanin bio u realityju od samog početka, dvoje stanara brzo je pronašlo zajednički jezik. Tomislav je nebrojeno puta u kući dokazivao svoju velikodušnost prema stanarima, no najviše se povezao s Orkjem kojem je po lažnom izlasku iz kuće ostavio emotivno pismo zajedno s plišanim medvjedom Branislavom.

Prije ulaska u reality naglasio je da ne voli sve što vole mladi jer ne puši, ne pije i ne izlazi. Ovo je i dokazao na partyjima u kući na kojima se rijetko potpuno opustio. S druge strane, 22-godišnji Marin, posebno u kombinacii s Lucijom, uživao je plesati na lake note i hitove u kući. U Big Brother ušao je nakon više od mjesec dana showa, zajedno s Karlom, Krištofkom, Ana-Marijom i Nikolom, a u novom okruženju odlično se snašao.

Tomislav je prije ulaska kazao da želi promijeniti sliku o Big Brother showu. Iako je svojim ponašanjem pokušao unijeti dozu tolerancije i mira, pogotovo kad se u kući nalazio tzv. kokošinjac i razni klanovi, stanari su se konstantno žalili na njegovu lijenost i tromost. Zajedno s Marinom, u show je svejedno unio dozu radosti, činio spačke, a osmislio je i novi patent za pidžame.

Unatoč nešto kraćem boravku u kući, prošlotjednom izlasku i iznenadnom vraćanju u show, Marin se brzo zbližio sa stanarima. Orkyju je otkrio da u Bjelovarčaninu postoji osjećajnija strana, a mladi pjevač u usponu pokazao je i svoj glazbeni talent izvedbom uživo hita “Despacito”. On je i jedini stanar iz tajne kuće koji se igri pridružio naknadno, no svejedno si je osigurao mjestu u finalnom tjednu.

Još nekoliko dana dijeli nas od superfinala, podsjetite se kakvi su bili Marin i Tomislav po samom ulasku u Big Brother!

Finalna emisija ovogodišnje sezone Big Brothera očekuje vas večeras u 20 sati, a uzbudljivo superfinale, u kojem ćemo doznati tko će nakon sto dana iz BB kuće izaći kao pobjednik, ne propustite u nedjelju od 20 sati na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay