Novosti

Novosti

Zavirite iza kamere finalne emisije!
RTL

FOTOGALERIJA

Zavirite iza kamere finalne emisije!

U najnapetijoj Big Brother emisiji uživo dosad, saznali smo imena petero superfinalista!

Antonija Blaće i ove je nedjelje pozdravila publiku u studiju i ispred malih ekrana te najavila uzbudljivu večer prepunu iznenađenja! 

Zatim se po prvi put večeras javila stanarima i pozdravila osmero finalista, a zatim palicu predala samom Big Brotheru koji ih je obavijestio kako je vrijeme za izvedbu Boginog hita ''Tajne i laži''.

Odlukom gledatelja, sa sustanarima se prvi zauvijek pozdravio 26-godišnji Tomislav Roso. Nedugo nakon Tominog izlaska, superfinale je za dlaku izmaknulo i 22-godišnjem Omišaninu Marinu Novakoviću koji je kuću već napustio prošle nedjelje, no zatim se zahvaljujući velikom preokretu i Ribičinom prihvaćanju novčane ponude vratio u show. Treći finalist koji je zauvijek napustio show bio je 34-godišnji Siščanin Bojan Mrđenović.

Superfinalisti ovogodišnje sezone Big Brothera tako su postali: Lucija, Orky, Antonio, Anezi i Ana.

Big Brother finalna emisija Zavirite iza kamere finalne emisije

Uzbudljivo veliko superfinale, u kojem ćemo doznati tko će od njih nakon 100 dana iz BB kuće izaći kao pobjednik, ne propustite sutra od 20 sati na RTL-u! 

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay