Novosti

Novosti

Prisjetite se najboljih trenutaka po kojima ćemo pamtiti Luciju Stojak
RTL

SUPERFINALIST

Prisjetite se najboljih trenutaka po kojima ćemo pamtiti Luciju Stojak

Nakon 100 dana, u večerašnjoj najnapetijoj emisiji uživo dosad saznat ćemo tko će iz BB kuće izaći kao pobjednik.

23-godišnja Splićanka Lucija Stojak u Big Brother kuću na početku showa je rekla da u Big Brother kući nikomu neće dopustiti da joj se suprotstavi jer joj je svađa, kako sama ističe, najdraži hobi.

Već prvi tjedan u BB kući, gledatelji su osebujnu stanarku zapamtili po velikoj svađi s Antonijom, gdje je Lucija izjavila da će se šminkati 100 dana ako je potrebno. 

 

Lucija je na početku showa izjavila kako se u BB kući sigurno neće zaljubiti, no poneke simpatije, kako je izjavila, nisu isključene.

Nije trebalo dugo da se zbliže, no oboje temperamentni i svojeglavi, često nisu željeli odustati svaki od svojih mišljenja pa su teške riječi i žestoke uvrede prštale na sve strane, a njihov se odnos može opisati tek jednom riječi – turbulentan!

No svakako su najčešći razlog njihovih brojnih svađa neuzvraćene Lucijine simpatije, čak i nakon što joj je 21-godišnji Antonio nekoliko puta javno izjavio ljubav pa je tako znao pustiti i pokoju suzu te se iskreno izjadati ostalim stanarima.

U ovih smo 100 dana svjedočili njihovim brojnim ''prekidima'', tijekom kojih su se kleli kako više nikada neće prozboriti ni riječi, no svaki put bi našli način kako da se pomire.

Još nekoliko sati dijeli nas od superfinala, podsjetite se kakva je bila Lucija po samom ulasku u Big Brother! 

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay