Novosti

Novosti

Prisjetite se najboljih trenutaka po kojima ćemo pamtiti Anu Marković
RTL

SUPERFINALIST

Prisjetite se najboljih trenutaka po kojima ćemo pamtiti Anu Marković

Nakon 100 dana, u večerašnjoj najnapetijoj emisiji uživo dosad saznat ćemo tko će iz BB kuće izaći kao pobjednik.

27-godišnja Ana Marković dolazi iz Bjelovara, a kada bi pisala knjigu, kaže, nazvala bi je 'Blagajnica iz Bjelovara hoće ići na more'. Prije ulaska u BB kuću rekla je da voli sve što je hrvatsko te je istaknula da je bila u mladeži HDZ-a.

Ulaskom u show, Ana Marković i Antonio Orač iz Bjelovara proglašeni su od strane Big Brothera 'baksuznim' parom, a na pozornici studija voditeljici Antoniji Blaće nisu željeli otkriti znaju li se dobro ili ne. 

Tako su joj samo šturo objasnili kako se znaju iz Bjelovara odakle oboje dolaze. No tomu baš i nije tako. Nakon što su ušli u kuću, Big Brother je u ispovjedaonicu pozvao Antonija i upitao ga kakva mu je partnerica te što o njoj zna od prije. 

Iako prvog dana nisu htjeli otkriti da se znaju otprije, ipak su priznali da imaju zajedničku prošlost te da je Ana zaručnica Antonijevog prijatelja. No čini se kako Ana i Orky imaju puno više zajedničkog jer su sustanarima odlučili pružiti nezaboravan doživljaj izvedbom popularnog hita „How deep is your love“. Njihova koreografija uključuje stajanje i dešifriranje teksta pjesme, a kako je to izgledalo, pogledajte sami u priloženom videu!

BB kućom ubrzo je zavladala Bjelovarčanka Ana. Ona je, naime, dobila ulogu predsjednice, a Bigiju je otkrila da je ona zapravo BB Kolinda. 

Na taj njezin komentar Big Brother ju je, opravdano, pitao tko je onda njezin Jakov, ali Ani nije bilo jasno o čemu Bigi priča. 

"Jakov? Jakov? Brate, šta je to Jakov? Sluga?", pitala je u čudu Ana pa joj je BB objasnio da je riječ o Kolindinom suprugu Jakovu na što je Ana prasnula u smijeh. 

Iako ne zna tko joj je "suprug", Ana se odlično snašla u ulozi predsjednice te je vrlo lako savladala njezin rječnik i pokrete pa je svoje stanare pozdravila s prepoznatljivim "Dragi moji Hrvati i Hrvatice". 

Vjerujemo da ste do sada vidjeli mnogo smiješnih klipova, ali od ovog ćete zaplakati od smijeha. Intervju s Bigijem u ispovjedaonici privukao je pažnju najviše zbog nezavidnog znanja stranog jezika.

Simpatična Bjelovarčanka Ana Marković otkrila je još jedan talent, s kojim se pohvalila Big Brotheru, što je jako razveselilo njezine obožavatelje.

Već smo se uvjerili da Ana zna zbrajati i pričati engleski, no kako izgleda kada BB predsjednica zbraja na engleskom, pogledajte sami u priloženom videu.

Još nekoliko sati dijeli nas od superfinala, podsjetite se kakva je Ana bila po samom ulasku u Big Brother!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay