Novosti

Novosti

Prisjetite se najboljih trenutaka po kojima ćemo pamtiti Anezi

SUPERFINALIST

Prisjetite se najboljih trenutaka po kojima ćemo pamtiti Anezi

Nakon 100 dana, u večerašnjoj najnapetijoj emisiji uživo dosad saznat ćemo tko će iz BB kuće izaći kao pobjednik.

Alena Nezirević dolazi iz Vrsara i po struci je diplomirana upravna pravnica, ali njezina je prava ljubav – pjevanje. Nedavno je javno započela pjevačku karijeru pa mnogi, kako kaže, za nju misle da se zbog toga prijavila, no Big Brother nije show o pjevanju, nego, ističe, o osobnosti. 

Iako je pjevačica u početku showa bila vrlo bliska sa Bojanom, njihovi su snažni karakteri malo po malo izlazili na površinu pa su, oboje pretvrdoglavi da popuste i odustanu od vlastitog mišljenja, ulazili u brojne rasprave, a jedno drugome puno su puta u lice otvoreno rekli što misle. 

U BB kući Anezi je na pameti samo jedno – Luka Rok!

U sklopu tjednog zadatka, obaranje Guinnessovih rekorda, stanari su dobili novi, vrući zadatak. Moraju, naime, pokušati oboriti rekord u najdužem francuskom poljupcu koji iznosi 58 sati. U ovom zadatku najviše su uživali Anezi i Luka...

31-godišnja Anezi teško je podnijela Lukin izlazak iz kuće, pa se osamila u spavaćoj sobi pa, grleći Lukin jastuk i iskreno zaplakala.

Nije tajna da Nikola, u kući znan kao Bogo, njeguje prijateljski odnos s Anezi, koji – tko zna - možda preraste u nešto više. BB stanari Nikola Sedlar i Anezi Nezirević poslije romantične večere završili su zajedno u krevetu, gdje je Splićanin češkao pjevačicu po glavi, a vrijeme su provodili šapućući na jastuku.

Nakon što je Bogo napustio Big Brother kuću, za sobom je ostavio pjesmu posvećenoj njegovoj simpatiji - Anezi.

Da Anezi i Lucija ne kriju međusobnu netrpeljivost već znamo, a čini se da je se posljednjih dana nikako ne mogu riješiti...

Još nekoliko sati dijeli nas od superfinala, stoga ne propustite pogledati BB posljednju emisiju uživo već u 20 sati na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay