Novosti

Novosti

Prisjetite se najboljih trenutaka po kojima ćemo pamtiti Orkyja

SUPERFINALIST

Prisjetite se najboljih trenutaka po kojima ćemo pamtiti Orkyja

Nakon 100 dana, u večerašnjoj najnapetijoj emisiji uživo dosad saznat ćemo tko će iz BB kuće izaći kao pobjednik.

Antonio Orač ima 26 godina, a dolazi iz Bjelovara gdje radi kao konobar. ''Dosad sam dao 13 otkaza, ali sada sam puno pametniji i to je sve iza mene. Moji prijatelji misle da sam kreten zato što se volim skidati u kafićima, kupati u fontani'', otkriva Orky i dodaje da mu je najgora osobina to što voli popiti. 

Ulaskom u show, Ana Marković i Antonio Orač iz Bjelovara proglašeni su od strane Big Brothera 'baksuznim' parom, a na pozornici studija voditeljici Antoniji Blaće nisu željeli otkriti znaju li se dobro ili ne. Iako se Orky prvo izvlačio da je slabo poznaje, uz inzistiranje Big Brothera brzo mu je otkrio kako stvari uistinu stoje. 

Ana i Orky imaju puno više zajedničkog jer su sustanarima odlučili pružiti nezaboravan doživljaj izvedbom popularnog hita „How deep is your love“. Njihova koreografija uključuje stajanje i dešifriranje teksta pjesme, a kako je to izgledalo, pogledajte sami u priloženom videu!

Bjelovarčanin Antonio Orač u BB kući je proslavio 27. rođendan te ga je upravo tim povodom ugodno iznenadio Big Brother, koji mu je otpjevao poznatu rođendansku pjesmu. Orky je bio toliko iznenađen i sretan da se u jednom trenutku potpuno zacrvenio. 

Big Brother je Anu i Orkyja pozvao u ispovjedaonicu gdje je Ana prvo rekla da ne zna zašto se najmanje od svih druži sa svojim sugrađaninom, da bi na kraju ipak zaključila da je problem u tome što se Orky boji da će ih svi zezati da su par, a to ne može podnijeti. Orky je tu sumnju potvrdio te rekao da bi on na mjestu Aninog zaručnika poludio.

Dvoje Bjelovarčana, dvoje konobara, puno sličniji no što su to mislili pri ulasku u show. Antonio Orač i Ana Marković zajedno su prošli kroz narančasta vrata, a u izolaciji su proveli više od tri mjeseca. Bilo je tu svega. Dok je Ana govorila da se u kuću došla odmoriti, Orky se nadao da stanarima neće smetati njegovo hrkanje. Zajedno su uživali u prvim karaokama, a u konačnici su se zbližili s većinom BB-ovaca.

Tomo i Orky međusobno su si bili najveća podrška od muških stanara u BB kući, a to dokazuje i emotivno pismo koje je Splićanin uputio Bjelovarčaninu. Orky je ušao u ispovjedaonicu, a čim je ugledao velikog medu Branislava, nije mogao kontrolirati emocije.

U okviru zadatka ''Vojni rok'' 27-godišnji Orky imenovan je zapovjednikom, a Duda je postala njegova zamjenica. I dok Vinkovčanka nema problema s treniranjem strogoće i zadavanjem kazni, Orkyju cijela situacija jako teško pada.

Zaredale su se pogreške stanara, a Bigi ih nastavlja kažnjavati. Naime, zapovjednik Orky odlučio je podijeliti svim stanarima pisma - osim sebi. 

Tomin povratak najviše je razveselio Orkyja, koji je Bigiju taj dan priznao da se osjeća kao da je osvojio najveći dobitak na jackpotu.

Još nekoliko sati dijeli nas od superfinala, stoga ne propustite pogledati BB posljednju emisiju uživo već u 20 sati na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay